Liv Constantine: Amikor utoljára láttalak

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: Last Time I Saw You
  • Fordította: Kenyeres Anna
  • Oldalszám: 317
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634488224
  • Megjelenés: 2019-08-09
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.290 Ft 3.003 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Liv Constantine: Amikor utoljára láttalak
4.290 Ft 3.003 Ft
Menny.:db

Leírás

Kate English doktornőnek minden megadatott: milliós vagyon, jóképű férj, gyönyörű kislány, mesés karrier és irigylésre méltó otthon. Boldogságának azonban vége szakad, amikor édesanyját brutálisan meggyilkolják. Mérhetetlen gyászában egykori legjobb barátnőjéhez, Blaire Barringtonhoz fordul, aki annak ellenére, hogy évek óta nem álltak szóba egymással, eljön a temetésre, s egy pillanat alatt újraszövődik köztük a régi kötelék.
Aztán a gyászt felváltja a jeges rémület, Kate ugyanis a temetés estéjén névtelen üzenetet kap: „Azt hiszed, ennél szomorúbb már nem is lehetnél, de csak várj! Mire végzek veled, azt fogod kívánni, bárcsak neked lett volna ma a temetésed!” A zaklatott fiatalasszonynak most nagyobb szüksége van régi barátnője segítségére, mint valaha.
Ahogy Blaire saját szakállára nyomozni kezd, hamar világossá válik, hogy az előkelő baltimore-i körökben nem minden az, aminek látszik. Hűtlenség, árulás, hazugságok kerülnek felszínre, miközben a gyilkost leleplezni igyekvő Blaire vádaskodó faggatózásával egyre jobban magára haragítja Kate barátait. Bárki lehet a tettes: egy barát, egy szomszéd, egy családtag… Csak egyvalami biztos: az, hogy Kate a következő célpont.

A szerzőről

LIV CONSTANTINE

Liv Constantine a két nővér, Lynne Constantine és Valerie Constantine írói álneve. Három állam választja el őket egymástól, de hosszú órákon keresztül konspirálnak a FaceTime-on, és folyton megtöltik egymás e-mail fiókját. A baljóslatú cselekményszálak kifőzésének képességét annak tulajdonítják, hogy gyerekkorukban előszeretettel hallgatták a görög nagymamájuk történeteit. Ha többet akar megtudni róluk, keresse fel az írónők hivatalos oldalát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Mary Kubica: A jó kislány

3.490 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: Az utolsó hazugság

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fények kialszanak

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Apja lánya

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem