Hogyan vásárolj e-könyvet?

Hogyan vásárolj e-könyvet?
  1. Az e-könyvek megvásárlásához REGISZTRÁCIÓ szükséges!
  2. Belépést követően válaszd ki a megvásárolni kívánt e-könyvet, és a KOSÁRBA RAKOM gomb segítségével helyezd a kosaradba! Ezután jobbra az oldal tetején mozgasd az egered a kosár ikonra, ekkor megtekintheted a kosarad tartalmát, illetve megjelennek a KOSÁR és a PÉNZTÁR gombok.
  3. A KOSÁR gomb megnyomása után megtekintheted és szerkesztheted kosarad tartalmát. A TOVÁBB A PÉNZTÁRBA gommbal a pénztárba jutsz.
  4. Ha a PÉNZTÁR gombot választod, akkor egyenesen a pénztárhoz kerülsz. Válassz fizetési módot, SimplePay fizetés vagy Banki átutalás (előre utalás)! Ezután add meg a számlázási adatokat! Ne felejtsd el, hogy e-könyv vásárlásakor NINCS KISZÁLLÍTANDÓ TERMÉK, a szállítási adatokat a számlázáskor használjuk fel!
  5.  Ezt követően a TOVÁBB AZ ÖSSZEGZÉSHEZ gombbal a Rendelés összegzése menübe érsz, itt tudod ellenőrizni az adataid helyességét. Ha mindent rendben találsz, nyomd meg a MEGRENDELEM gombot!
  6. Végül kapni fogsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről. Amennyiben nem találod az e-maileket a beérkezett levelek között, nézd meg a spam vagy levélszemét mappában.
  7. A sikeres fizetést követően a megvásárolt e-könyv epub és mobi fájljai letöltődnek a SAJÁT FIÓKodba. Vidd az egeret jobbra az oldal tetejére az ÜDVÖZÖLJÜK XY! legördülő menüre és válaszd a FIÓK menüpontot. A FIÓKOM menüben a RENDELÉSEIM alatt találod a LETÖLTÉSEK menüpontot, miután rákattintottál már látod is a letölthető fájlokat. Arra érdemes figyelned, hogy CSAK EGYSZER tudod letölteni a fájlokat!
  8. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén keress minket bizalommal a webshop@vintonkiado.hu vagy az info@vintonkiado.hu e-mail címek valamelyikén és munkatársaink készséggel segítenek!