Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Itt jársz: > Kezdőlap >

Szerzők

Szerzők

ALYSON NOËL 

A Halhatatlanok, a Riley Bloom- és a Soul Seekers-sorozatok szerzője, huszonhárom kötete közül több is fölkerült a The New York Times sikerlistájának élére. Könyvei több millió példányban kelnek el, harminchat nyelvre fordították le őket, és számos nemzetközi bestsellerlistán szerepelnek. Az írónő a kaliforniai Orange megyében született és nevelkedett, később egy darabig Míkonoszon és Manhattanben is élt, de aztán visszaköltözött Dél-Kaliforniába, ahol jelenleg a legújabb könyvén dolgozik. 

Az írónő hivatalos honlapja és Facebook oldala.

(A szerző fotója: © Nancy Villere)

 

 

BONNIE MACBIRD

A San Franciscó-i születésű Bonnie MacBird tehetséges író, színésznő, színdarabíró, szövegkönyvíró és producer, az 1980-as években két Emmy-díjat is nyert. Jelenleg ír, rendez, színházban játszik, és szövegkönyvírást tanít a Los Angeles-i egyetemen.

Az írónő hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © Ray Bengston)

 

 

BRENDA JOYCE

Brenda Joyce a The New York Times és az USA Today eladási listáit vezető szerző több mint negyven regénnyel és négy kisregénnyel. Megkapta a sokak által áhított Best Historical Romance-díjat, valamint két Lifetime Achievement-díjat is az RT Book Reviewstól. Könyveiből több mint 14 millió példány készült, művei számos országban jelentek meg.

New York-i születésű, jelenleg Kaliforniában él. Megosztja idejét két nagy szenvedélye között: erőteljes szerelmi történeteket ír, és western (reining) díjlovaglásokon vesz részt lovaival. 

Az írónő hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © John Hall Photography)

 

 

BRIANNA WOLFSON

Brianna Wolfson San Franciscóban él, és rengeteg barát veszi körül. Elvált szülők gyermeke lévén előszeretettel ír családi problémákról, főként a gyerekek szemszögéből. Magáról csak annyit árul el, hogy színészettel is foglalkozik, ceruzával fejt keresztrejtvényt, és péntekenként lottózik.

Az írónő hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © Beatrix Boros/Stocksy)

 

 

 

Keresés