Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Romana legszebb történetei 32. (E-könyv)

Ár:
2.490 Ft
2.116 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Penny Jordan: Testbeszéd; Anne McAllister: Áprilisi tréfa; Emma Darcy: Repülök hozzád A Júlia legszebb történetei 31. (E-könyv)
2.490 Ft 2.116 Ft
Kathryn Ross: A megtaláló jutalma; Carole Mortimer: A leghálásabb szerep; Chantelle Shaw: A szenvedély dallama A Romana legszebb történetei 30. (E-könyv)
2.490 Ft 2.116 Ft
Menny.:db
Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Magyar cím: Talált, süllyed; Betűről betűre; Bosszú görög módra
  • Eredeti cím: Savage Destiny; Married to a Mistress; The Kouros Marriage Revenge
  • Fordította: Bittera Dóra; Kóbor Gabriella; Harcsa Henrietta
  • Oldalszám: 272
  • ISBN: 9789635401819
  • Megjelenés: 2020-12-09

Leírás

Amanda Browning: Talált, süllyedt
Pierce Martineau a puszta megjelenésével is meg tudja dobogtatni a női szíveket. Csak egyvalakire nincs hatással férfias vonzereje: arra a nőre, akit öt éve feleségül vett, aztán elhagyott. Alix most egy bálon újra találkozik volt férjével, akit azóta is gyűlöl. Milyen kegyetlen fintora a sorsnak, hogy a családi cég nehéz helyzete miatt már csak hozzá fordulhat segítségért!

 

Lynne Graham: Betűről betűre
„Ha egy éven belül nem megy férjhez, nem kapja meg a részét az örökségből” – közli az ügyvéd Maxie-vel keresztanyja végrendeletének felolvasásakor. A gyönyörű modellről senki sem gondolná, hogy az apja játékszenvedélye miatt súlyos anyagi gondokkal küzd. Amikor Angelos feleségül akarja venni, úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hiszen a férfi dúsgazdag és hihetetlenül sármos…

 

Abby Green: Bosszú görög módra
Pazar esküvő a felső tízezer köreiben: a görög milliárdos feleségül veszi gyerekkori barátnőjét, a gyönyörű Kallie-t. Az újságok címlapján az ifjú pár szerelmesen mosolyog egymásra, ám a színfalak mögött korántsem ilyen idilli a kép. Alexandros valójában rákényszerítette Kallie-t a házasságra, hogy így álljon bosszút egy múltbeli sérelemért…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés