Kat French: A zongoristaprojekt (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: The Piano Man Project
  • Fordította: Bálint Orsolya
  • Oldalszám: 384
  • ISBN: 9789634072607
  • Megjelenés: 2016-08-30
3.490 Ft 2.792 Ft
Menny.:db
Kat French: A zongoristaprojekt (E-könyv)
3.490 Ft 2.792 Ft
Menny.:db

Leírás

Imádni valóan romantikus, szívet melengető olvasmány mindenkinek, aki valaha is az Igazit kereste, ám végül sokkal jobbat talált.

Te: kedves, zongorázni tudó szexisten

Én: reménytelenül romantikus adománybolti eladó

Honeysuckle Jonesnak van egy nem is olyan apró gondja, legjobb barátnőinek, Nellnek és Tashnek pedig eltökélt szándéka segíteni ezen. Egy férfira van szüksége, aki figyelmes, intelligens és jó a humora. De mindenekelőtt ügyes kezű.

Szerencsére Honey új szomszédja – a zsémbes, kiállhatatlan ex-séf Hal – egyetlen szempontnak sem felel meg. Noha a vonzalom valósággal szikrázik kettejük közt, Hal nyilvánvalóan a lehető legrosszabb választás lenne.

Ám amikor Honey megtudja az okát, miért is vált ilyen keserűvé, úgy dönt, ad neki még egy esélyt. Közben pedig rádöbben, hogy a legjobb dalban sincs mindig a helyén minden hang.

Pompásan szórakoztató, felemelő és szexis romantikus komédia, amelyet Lucy Diamond, Paige Toon és Giovanna Fletcher rajongói különösen szeretni fognak.

.

A szerzőről

KAT FRENCH

Kat French Nagy-Britanniában, Anglia középső vidékén él férjével és két kisfiával. Igazi romantikafüggő, imád romantikus filmeket nézni, regényeket olvasni, és legfőképpen írni.
Kat emellett a USA Today amerikai napilap erotikus-romantikus irodalmi toplistájának egyik vezető szerzője, Kitty French néven publikált bestseller regényeivel.
Az írónő hivatalos honlapja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!