Gayle Callen: Botrányos titkok (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: Every Scandalous Secret
  • Fordította: Gärtner Zita
  • Oldalszám: 352
  • ISBN: 9789635405855
  • Megjelenés: 2022-11-11

4.980 Ft 4.233 Ft
Menny.:db
Gayle Callen: Botrányos titkok  (E-könyv)
4.980 Ft 4.233 Ft
Menny.:db

Leírás

A hírhedt szélhámos, Leo Wade nem híve az elegáns estélyeknek – sokkal szívesebben múlatja az időt a londoni játéktermekben és a hölgyek budoárjában. Ám amikor az ösztöne azt súgja, hogy az elbűvölő Miss Susanna Leland lehet egy megdöbbentően szemérmetlen festmény rejtélyes modellje, dacol a vidéki unalommal, hogy kiderítse a hölgy titkát.

Susanna, aki fél lábbal már bejutott az előkelő társaságba, fittyet hány az illemre. De még ő sem gondolta volna, hogy nevetséges macska-egér játékba keveredik, főleg nem a legfurfangosabb ismerősével. Susannának esze ágában sincs hagyni, hogy Leo nyomozgasson utána, bármennyire vonzó is a férfi. Ám aztán túl nagy lesz a kísértés, és mindketten megtapasztalják, hogy a bizalom talán minden botrányos titkot megér…

A szerzőről

GAYLE CALLEN

Pályafutása tizenhárom éves korában kezdődött, amikor egy régi írógépen novellákat kezdett írogatni szerelmes tinédzserekről. Ennek ellenére mérnöknek készült, de az irodalom annyira elbűvölte, hogy nem fejezte be a tanulmányait. Már anyuka volt, amikor megpróbálkozott egy történelmi regénnyel. Azóta több díjat is nyert, a műveit tizenegy nyelvre fordították le, és számtalanszor szerepeltek az USA Today bestsellerlistáján is. New York nyüzsgő belvárosában lakik férjével, három felnőtt gyermeke már kirepült a családi fészekből. Kedvenc elfoglaltsága, hogy történelmi kutatásokba mélyed a regényeihez.

Az írónő hivatalos honlapja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Nora Roberts: Alex meggyőzése (E-könyv)

3.490 Ft 2.443 Ft
Kívánságlistára teszem

Debbie Macomber: Parti fasor 74. (E-könyv)

3.490 Ft 1.745 Ft
Kívánságlistára teszem

Debbie Macomber: Kisvárosi karácsony (E-könyv)

3.490 Ft 2.792 Ft
Kívánságlistára teszem

Daniel Silva: A csellista (E-könyv)

5.280 Ft 4.488 Ft
Kívánságlistára teszem