Elizabeth Lowell: Éjszakai merülés (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: Night Diver
  • Fordította: Kovács Anna
  • Oldalszám: 384
  • ISBN: 9789634488453
  • Megjelenés: 2019-11-15
3.490 Ft 2.792 Ft
Menny.:db
Elizabeth Lowell: Éjszakai merülés (E-könyv)
3.490 Ft 2.792 Ft
Menny.:db

Leírás

Egy családi tragédia után Kate Donnelly örökre maga mögött hagyta a Karib-térséget. Ám egy sor rossz vezetői döntés veszteségbe sodorja a búvárkodással és tengeri mentéssel foglalkozó családi expedíciót. Bátyja könyörög neki, hogy térjen vissza Saint Vincent szigetére. A patinás kincsvadász vállalkozás, amelyet még a nagyapja alapított, Kate pénzügyi szakértelme nélkül végleg csődbe menne. Kate nem tud nemet mondani magára hagyott kis családjának, így visszaindul a gyönyörű és félelmetes óceánra, amely rémálmaiban még mindig kísérti. Holden Cameron aktív szolgálata során adrenalinfüggő lett, holott éppen csak túlélt egy víz alatti robbantásos balesetet. A volt brit katonai búvárnak esze ágában sincs holmi kincstolvaj családot pesztrálni egy trópusi szigeten – még akkor sem, ha a világhírű búvár Donnellykről van szó. Ám új, civil állásában nyomoznia kell egy régi kalózhajó roncsaihoz merülő Donnelly-k, és a megtalált kincsek körüli gyanús tevékenységek ügyében. Amikor a felszerelés, a kincs, sőt a búvárok is kezdenek eltünedezni, Kate és Holden kényszerből szövetkeznek, hogy feltárják az igazságot. Ám minél mélyebbre hatolnak a rejtélyben, annál közelebb kerülnek egymáshoz. Rövidesen megosztják egymással legmélyebb félelmeiket, legsötétebb titkaikat – és a közben lángra lobbanó vonzalmukat…

A szerzőről

ELIZABETH LOWELL

Elizabeth Lowell nevéhez izgalmas, romantikus bestsellerek fűződnek, amelyek közül többet magyar fordításban is kiadtak. Népszerű történelmi regénysorozatok szerzője, amelyek az amerikai vadnyugaton és a középkori Angliában játszódnak.

A New York Times sikerlistáján rendszeresen szereplő írónő tollából több mint nyolcvan kötet jelent meg mostanáig, és műveit több mint huszonnégymillió példányban nyomtatták ki. A Sierra Nevada-hegységben él a férjével, akivel közösen írnak regényeket álnéven. Kedvenc időtöltése, hogy járja az USA nyugati államait, és olyan tájakat keres, amelyek megérintik a lelkét, és ihletet adnak az íráshoz.

Az írónő hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © Sigrid Estrada)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!