Gayle Callen: Sose higgy egy hercegnek! (E-könyv)

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
Kívánságlistára teszem
  • E-könyv
  • Eredeti cím: Never Dare a Duke
  • Fordította: Gärtner Zita
  • Oldalszám: 336
  • ISBN: 9789635406715
  • Megjelenés: 2023-07-21
5.680 Ft 4.828 Ft
Menny.:db
Gayle Callen: Sose higgy egy hercegnek! (E-könyv)
5.680 Ft 4.828 Ft
Menny.:db

Leírás

Gayle Callen

Sose higgy egy hercegnek!

Abigail Shaw csinos fiatal hölgy, de aligha az a fajta, aki üzletet ajánlhatna Anglia egyik legelőkelőbb úriemberének. Ám épp kétségbeesetten próbálja megmenteni apja újságját, és egy jó kis botrány emelné a példányszámot. Ha felfedné Christopher Cabotnak, Madingley hercegének a titkát, azzal felvirágoztathatná a lapot. Mi lenne erre jobb megoldás, mint egy színlelt románc? A fő, hogy ne gyengüljön el a férfi csábító pillantásaitól!

Christopher izgalmasnak találja a lány ajánlatát. Egy kellemes kaland a csinos, közrendű nővel időt adna neki, hogy a számos társaságbeli jelentkező közül kiválassza a megfelelő feleséget. Tökéletes tervnek tűnik – feltéve, hogy senki sem fedezi fel a sötét kis titkát. Ám ahogy beleszeret az okos Abigailbe, kísértésbe esik, hogy mindent felfedjen előtte: a titkát, a szívét és a lelkét…

A szerzőről

GAYLE CALLEN

Pályafutása tizenhárom éves korában kezdődött, amikor egy régi írógépen novellákat kezdett írogatni szerelmes tinédzserekről. Ennek ellenére mérnöknek készült, de az irodalom annyira elbűvölte, hogy nem fejezte be a tanulmányait. Már anyuka volt, amikor megpróbálkozott egy történelmi regénnyel. Azóta több díjat is nyert, a műveit tizenegy nyelvre fordították le, és számtalanszor szerepeltek az USA Today bestsellerlistáján is. New York nyüzsgő belvárosában lakik férjével, három felnőtt gyermeke már kirepült a családi fészekből. Kedvenc elfoglaltsága, hogy történelmi kutatásokba mélyed a regényeihez.

Az írónő hivatalos honlapja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Gayle Callen: Színlelt jegyesség (Elrendezett esküvők 3/2.) (E-könyv)

4.290 Ft 3.646 Ft
Kívánságlistára teszem

Gayle Callen: Jóvátétel (Elrendezett esküvők 3/3.) (E-könyv)

4.980 Ft 4.233 Ft
Kívánságlistára teszem

Gayle Callen: Botrányos portré (Gátlástalan hölgyek 3/1.) (E-könyv)

4.980 Ft 4.233 Ft
Kívánságlistára teszem