Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Júlia különszám 112. (E-könyv)

Ár:
2.599 Ft
2.209 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Clare Connelly: Balsikerű nászéjszaka; Abby Green: Családi kötelék; Jennifer Hayward: A bosszúnál erősebb Júlia különszám 109. (E-könyv)
2.490 Ft 2.116 Ft
Jessica Gilmore: Gyakorlat teszi a mestert; Kate Hardy: Lány az ablakban; Nina Singh: A szerelem szigete Júlia különszám 110. (E-könyv)
2.490 Ft 2.116 Ft
Michelle Douglas: Az elcserélt titkárnő; Maya Blake: A görög mágnás; Rebecca Winters: Szőlőföldre szállt angyal Júlia különszám 111. (E-könyv)
2.599 Ft 2.209 Ft
Menny.:db
Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Letölthető
  • E-könyv
  • Magyar cím: Édes meglepetés; A legnagyobb kincs; Sose bízz egy testőrben! 
  • Eredeti cím: Their Baby Surprise; A Virgin to Redeem the Billionaire ; One Night with Her Brooding Bodyguard
  • Fordította: Kiss Klára; Gaáli István; Kovács Ágnes
  • Oldalszám: 272
  • ISBN: 9789635405220
  • Megjelenés: 2022-08-03

Leírás

Katrina Cudmore: Édes meglepetés
Tényleg apa lesz? Charlotte vallomása valósággal sokkolja Lucient. Ennek ellenére természetesen vállalja a felelősséget, és megkéri a lány kezét. Tisztán üzleti megállapodást szeretne kötni a születendő gyermeke érdekében. Akkor miért ébrednek benne váratlanul romantikus érzések?


Dani Collins: A legnagyobb kincs
Az árván, szeretet nélkül felnőtt Kaine bizalmatlan az emberekkel. Az életébe váratlanul betoppanó Gizella esetében is arra gyanakszik, hogy csak azért kedves vele, mert meg akar kaparintani egy számára felbecsülhetetlen értékű fülbevalót. Kell egy kis idő, míg a férfi megtanulja, hogy az életben mi a legnagyobb kincs…


Cara Colter: Sose bízz egy testőrben!
A hirtelen támadt hóvihar miatt Sophie a védelmére rendelt testőrrel együtt napokat kénytelen eltölteni egy isten háta mögötti kunyhóban. A lány már évek óta szerelmes a vonzó férfiba, és most valóra válik minden álma. Csakhogy megérkezik a keresésükre küldött helikopter, és Lancaster ismét ugyanolyan ridegen viselkedik vele, mint korábban…

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés