Mary Kubica: A jó kislány

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Elfogyott
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: The Good Girl
  • Fordítottad: Gärtner Zita
  • Oldalszám: 352
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634071310
  • Megjelenés: 2015-10-09
  • Szállítás: 1-3 munkanap

3.490 Ft 800 Ft
Mary Kubica: A jó kislány
3.490 Ft 800 Ft

Leírás

„Napok óta követem. Tudom, hova jár vásárolni, hová viszi tisztíttatni a ruháit, hol dolgozik. Nem tudom, milyen színű a szeme, vagy milyen a tekintete, ha fél. De hamarosan megtudom.”

Az apja tekintélyes bíró Chicagóban, az anyja merev társasági dáma. A családi elvárásokkal dacolva, az ifjú Mia Dennett rajztanárként dolgozik egy belvárosi iskolában. Egyik este a barátjával lenne randija egy bárban, de a férfi nem jelenik meg, és Mia egy titokzatos idegen oldalán távozik. Nyugodt mozdulataival és szerény modorával Colin Thatcher veszélytelen egyéjszakás kalandnak ígérkezik. Ám kiderül, hogy a lány élete legsúlyosabb hibáját követte el, amikor fölment Colinhoz.

Colin dolga az volt, hogy egy vad zsarolási akció keretében elrabolja Miát, és leszállítsa a megbízóinak. Csakhogy a terv nem várt fordulatot vesz, mert hirtelen úgy dönt, inkább elrejti a lányt egy eldugott minnesotai nyaralóban, ahol sem a rendőrség, sem az életveszélyes főnökei nem találják meg. Mia anyja, Eve, és Gabe Hoffman felügyelő akadályt nem ismerve keresik őket, ám senki nem sejtheti előre az érzelmi bonyodalmakat, melyek végül a család széthullásához vezetnek.

 

Rabul ejtően izgalmas, feszült hangulatú thriller. A jó kislány ígéretes első regény, mely megmutatja, hogy még egy tökéletes családban sem minden az, aminek látszik…

 

„Csavaros bemutatkozó regény, mely érzelmi hullámvasútra ülteti az olvasót. A Holtodiglan [Gillian Flynn] rajongói lelkesen fogadják majd ezt a nem kevésbé lebilincselő történetet egy eltűnt nőről, egy összeomló családról és a hazugságokról, melyekkel nem csupán másokat áltatunk, hanem leginkább magunkat.”

Lisa Gardner, a New York Times sikerszerzője, a Fear Nothing írója

 

„Kubica erőteljes bemutatkozása… a Holtodiglant juttatja eszünkbe… ez esetben a hősnőnek van szíve – és így még lesújtóbb, amikor az írónő összetöri azt.”

Publishers Weekly

 

„Pszichológiailag árnyalt és szívdobogtató, A jó kislány magával ragadott a legelső mondatával, és fogva tartott a legutolsó szaváig.”

Heather Gudenkauf, a The Weight of Silence és a Little Mercies bestsellerek szerzője

A szerzőről

MARY KUBICA

Mary Kubica történelem és amerikai irodalom szakon végzett a Miami Universityn az Ohio állambeli Oxfordban. Férjével és két gyermekével Chicago mellett él, szeret fényképezni, kertészkedni és a helyi állatmenhely lakóit gondozni. A jó kislány az első regénye.

Az írónő hivatalos honlapja. 

(A szerző fotója: © Sarah Jastre)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Mary Kubica: Ne sírj, kislány!

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fogadott lány

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: Az utolsó hazugság

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Mary Kubica: A fények kialszanak

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem