Don Winslow: A határ

Gyártó: Vinton Kiadó
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
  • Print
  • Eredeti cím: The Border
  • Fordította: Lévai Márta
  • Oldalszám: 896
  • Méret: 145x210 mm
  • Kötés: Puhatáblás
  • ISBN: 9789634488248
  • Megjelenés: 2019-08-16
  • Szállítás: 1-3 munkanap

4.980 Ft 3.486 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Don Winslow: A határ
4.980 Ft 3.486 Ft

Leírás

Mit tehetünk, ha többé nincsenek határok? Amikor köddé válni látszanak azok a választóvonalak, amelyekről azt hittük, léteznek? Honnan tudhatjuk, hol vessük meg a lábunkat, ha immár meghatározhatatlan, melyik oldal a miénk?

Art Keller negyven éve folytatja szakadatlan harcát Amerika leghosszabban fennálló konfliktusában: a drogok elleni háborúban. Megbízzák a DEA, a kábítószer-ellenes ügynökség vezetésével, ám új tisztségében azzal kell szembesülnie, hogy egyetlen levágott szörnyfej után harminc másik terem annak helyébe.

Adán Barrera, a Sinaloa kartell keresztapafigurájának, végső hagyatéka az Amerikán végigsöprő heroinjárvány. Keller a halálos áradatban vakmerőn beleveti magát egy résbe, ahol azonnal veszedelmes ellenségekkel találja szembe magát és megtörténik az elképzelhetetlen is – az Egyesült Államok irányítását legújabban átvevő kormányapparátusról kiderül, hogy a soraiból többen egy ágyban hálnak ugyanazokkal a drogcsempészekkel, akiket Keller legyőzni próbál.

Art Keller, immár nemcsak a kartellek ellen küzd, de a saját országa vezetői ellen is. Most érkezett el számára a végső lecke ideje – az, hogy nincsenek határok.

A bosszúról, erőszakról, korrupcióról és igazságszolgáltatásról szóló szerteágazó mesének, Don Winslow lehengerlő, díjnyertes, nemzetközi bestseller-trilógiájának e befejező része telítve van feledhetetlen jelenetekkel, amelyek mintha mind az újságok szalagcímei mögött bújnának meg. Sokkoló brutalitásában, nyers emberségében A határ a modern Amerikáról készült kendőzetlen portré, a mai idők története – a mai olvasó számára.

 

A bűnügyi fikció korszakos jelentőségű állomása… A regény a szerző lenyűgöző képességének köszönheti semmi máshoz nem hasonlítható erejét, amellyel az öt éve folyó drogellenes háború kudarcát szívszorító emberi történetek soraként, vég nélküli tragédiaként tudja láttatni. – Booklist (kiemelt recenzió)

 

Winslow, eltökélt tisztánlátásával és az emberi természet titkainak szinte shakespeare-i jellegű megragadásával, feledhetetlen utazásra viszi olvasóit. – Publishers Weekly (kiemelt recenzió)

 

Megdöbbentő és naprakész befejezés Don Winslow drogháború-trilógiájához… Sötét, irányvesztett idők története, megmerítkezés a félelemben és a káoszban… Ezeket a köteteket az olvasó nem elolvassa, hanem beléjük költözik. – New York Times

 

A sorozat dühös, sokszor szívfacsaró köteteiből egy jelenleg is folyó modern tragédia fiktív, végérvényes portréja kerekedik ki… A határ vad, ám tökéletesen hihető világon kalauzol keresztül minket. E könyvet olvasva erős – és fájdalmas – körutazást teszünk az alvilág mai verziójának bugyraiban. A pokol még sosem volt ennyire ellenállhatatlan. – Washington Post

 

Mr. Winslow úgy ragadja meg a cselekményt és úgy kezeli a statisztikákat, mint egy keresztes hadjáratot indító újságíró. Nagyívű fókusz, vakmerő politikusportrék, meggyőző társadalmi-gazdasági érvelés, mély humanitás. A határ nemcsak lebilincselő thriller, de egyben fontos és provokatív mű. – Wall Street Journal

 

Teljesen magával ragadott. Ennél megkapóbb, megrázóbb szórakozást elképzelni sem tudok. Amerika minden lakójának el kellene olvasnia ezt a könyvet – legyen az illető jobb- vagy baloldali érzelmű, vagy álljon középen. E társadalmi fikció Tom Wolfe és John Steinbeck műveivel rokon. Tárgyára fókuszál, dühös, letehetetlen, itt-ott fergetegesen humoros, végig szórakoztató… Kíméletlen, fontos könyv. – Stephen King

A szerzőről

DON WINSLOW

A New York Times bestsellerszerzője, Don Winslow húsz regényt írt, többek közt A gandzsa urai-t, a Vadállatok-at, a The Winter of Frankie Machine-t, valamint a sokat méltatott Drogháború-t és A kartell-t.

Regényei olyan filmkészítők és színészek figyelmét is felkeltették, mint Oliver Stone, Michael Mann, Martin Scorsese, Ridley Scott, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. A 20th Century Fox már megvette a New York-i zsaruról szóló történet, valamint A kartell és a Drogháború filmes jogait, a Vadállatok és a Bobby Z halála és élete című regényekből pedig már el is készült a filmváltozat.

Dél-Kaliforniában él a feleségével, akivel harmincegy éve házasok.

Az író hivatalos honlapja.

(A szerző fotója: © A. Anderson)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Neked ajánljuk

Daniel Silva: A másik nő (Gabriel Allon 18.)

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Don Winslow: Az egység

4.290 Ft 800 Ft
Kívánságlistára teszem

Daniel Silva: Kémek háza (Gabriel Allon 17.)

4.290 Ft 3.432 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Azt hittem, ismerlek

4.290 Ft 3.003 Ft
Kívánságlistára teszem

Karin Slaughter: Az utolsó özvegy (Will Trent-thriller 9.)

4.290 Ft 3.646 Ft
Kívánságlistára teszem